Crematec AB

hamnTotalentreprenör till krematoriet
Vi erbjuder totalentreprenader med nya kremationsugnar och vi har ett komplett sortiment av produkter till krematoriet. Crematecs historia dateras tillbaka till 1932 då den första kremationsugnen levererades. Crematec har tagit över Tabo och bygger vidare på den tradition som Tabo kremationsugn har skapat genom nära 500 installationer av kremationsugnar över hela världen.

 

Vi har ett fullsortiment av produkter med kremationsugnar, askberedare, rökgasrening, och kisthanterings-system. Vi tillhandahåller också konsulttjänster och rådgivning till krematorium, samt service och underhåll.

Vår vision – människor, stolthet och passion. Människor som arbetar tillsammans. Stolthet i våra starka ambitioner. Passion i att åstadkomma bra produkter.

Vår mission – är stoltheten att professionellt sammanknyta pålitlig teknologi och service

Vårt mål – är framstående global service för vår användarvänliga teknologi

Vårt mål är att vara första alternativet på marknaden vid val av kremationsteknik och service.

bild12Crematec har kontor och tillverkning i Skultuna. Vi erbjuder pålitlig och beprövad teknik. Nya eller utvecklade produkter testas noggrant före lansering.
Vi erbjuder:

  • ergonomiska och användarvänliga lösningar
  • operativt stöd och underhållsservice 24/7
  • vi arbetar som totalentreprenör med nyckelfärdiga lösningar
  • vi jobbar för miljön

bild24Våra kvalifikationer
Djup kunskap i våra egna tekniska lösningar och produkter. Vi använder beprövade komponenter från pålitliga underleverantörer. Vi kan preventivt underhåll och driftoptimering.

Service

Vår ambition är att vara bäst på marknaden för flexibel och behovsanpassad service. Vi är alltid anträffbara. Vi stärker vårt nätverk kontinuerligt och målet är en lokal representant på samtliga platser våra kunder finns. Vi är snabba på plats när vi behövs, fysiskt eller genom uppkoppling.

Vi finns här för dig!

 

Kontakta försäljning

David Hägglund
david.hagglund@hoganasborgestad.com

Telefon:  026-457 32 69